Lady FAIR -Sajam za dame - Najbolje za nju!

Wellness i zdravlje

U moderno vreme, žena je sve više izložena uticajima koji narušavaju njeno zdravlje. Danas, kada je ona i majka i domaćica i vrlo često uspešna poslovna žena, sve manje vremena ima za brigu o svom zdravlju i za bavljenje onim što je Najbolje za nju!

Činioci koji utiču na zdravlje su brza i previše prerađena hrana, sve brži način života, stres, manjak proteina i dijetetskih vlakana, nedostatak pravilnog odmora, zagađenje okoline, kao i pojedini lekovi. Na žalost, najbitniju stvar, većina žena nekako stavlja u drugi plan u odnosu na sve ostale zadatke koje ima u životu. Međutim, jedna od olakšavajućih okolnosti modernog doba koje ono sa sobom nosi je sve veća promocija i okretanje zdravom životu. Wellnes je izraz koji se već uveliko ustalio u našem rečniku, a ogleda se u fizičkom mentalnom i emotivnom stanju čoveka. Prepoznaje se kao stanje harmonije.

Okretanje ka Wellness-u je pravi put ka rehabilitaciji od brzog načina života i skupljenog stresa, gde se nude razni oblici relaksacije, detoksikacije organizma, vežbi, nege tela i zdrave uravnotežene ishrane. Wellness uključuje samoodgovornost, telesnu aktivnost i kondiciju, zdravu ishranu, veštinu upravljanja stresom, kritičko mišljenje, smisao, cilj, svrhu, duhovnost, emocionalnu inteligenciju, humor, igru, zabavu, korisne odnose.

Svi posetioci  manifestacije Lady Fair-Sajam za žene, imaće priliku da se posavetuju sa lekarima i stručnjacima iz oblasti nutricionizma. Takođe će se održati kraća predavanja iz oblasti ginekologije, akušerstva, mentalnog zdravlja, a psihijatri, nutricionisti, lekari, fitness instruktori biće na usluzi i svojim savetima izlaziti u susret svim zainteresovanim posetiocima. Predavanja o borbi za zdrav imuni sistem (digestivi i probiotici), kuvaru za zdravo srce, body balansu (nervni sistem, mozak i kičmena moždina) i drugim akutnim temama održaće se na glavnoj sajamskoj bini, samo za Vas. Tu svakako ne treba zaboraviti farmaceutske kompanije koje će na našem sajmu sigurno imati šta da ponude svim damama.

Na petom beogradskom Lady fair-u, sajmu posvećenom samo ženama  organizovaće se i veliki broj prezentacija i promocija, dok će one najsrećnije imati priliku da uživaju u besplatnim masažama i tretmanima.

Generalni Sponzor:
Dove
Sponzori:
Frikombraun
DeLonghi

Šta Vas najviše interesuje na Lady fair-u?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...