Lady FAIR -Sajam za dame - Najbolje za nju!

Venčanje

Ceremonija venčanja i svadbe je jedan od najbitnijih momenata u životu velike većine žena. To je njen dan za koji se svaka devojčica sprema skoro ceo život, počevši od maštanja o njenom princu do izgleda venčanice, u kojoj će se ona osećati kao kraljica, a tako i izgledati.

Izbor venčanice, savršene frizure, cvetnih aranžmana, pozivnica, hrane i pića u kojima će uživati, mesta gde će se ceremonija održati, muzike koja će ispratiti ceo dogadjaj su slatke muke o kojima mlada brine, pazeći da joj ni jedan segment ne promakne i da ni jedan minut toga dana ne prepusti slučaju.

Kao i svaki čaroban događaj u životu jedne žene, tako i ovaj, mora biti savršen, precizno isplaniran i pomalo bajkovit.

Organizatori Lady Fair-a će se potruditi da svakoj budućoj mladi pomognu čak i u ovim slatikim mukama i budu njen partner u organizaciji njenog čarobnog dana. Od izbora venčanice, pronalaženja šminkera i frizera, uređenja samog prostora gde će se venčanje održati, pronalaženje idealne lokacije za svoj dan do izbora idealne destinacije sa svoje svadbeno putovanje.

Sve ovo na jednom mestu, među našim brojnim izlagačima moći će da pronađu oni koji posete sedmi beogradski Lady fair-Sajam za žene prvog vikenda septembra 2018. godine. koji će se, ne slučajno održati pod sloganom Najbolje za nju!

Želimo da budemo partner svake žene i svakom segmentu njenog života, te naravno i pomognemo da momenat prelaženja iz devojke u suprugu bude zaista  bajkovit!

Generalni Sponzor:
Dove
Sponzori:
Frikombraun
DeLonghi

Šta Vas najviše interesuje na Lady fair-u?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...