Lady FAIR -Sajam za dame - Najbolje za nju!

Nega lica i tela

U ženskoj je prirodi stalna težnja za unapređenjem svoje lepote i izgleda. Ma koliko bile lepe, same po sebi, sve žene se trude da svoju lepotu, mladost i prijatan izgled zadrže što duže kroz život. Osnovna briga koju žena ima, kada je ona sama u centru pažnje je konstantna nega lica i tela i onome što je u tom polju Najbolje za nju. Na licu se, kažu, oslikava ceo život. Svaki stres, svaka bol nam ureže po neku boru, a mi se uvek trudimo da sve svoje bolove zamaskiramo ili neutraslišemo.

Upravo je ovo jedna od najbitnijih kategorija koje će se pojaviti na Lady Fair-u, jer želimo da svakoj ženi pomognemo da pronađe baš ono što joj treba. Kroz promociju najnovijih preparata iz ove oblasti, preko saveta stručnjaka na samoj manifestaciji do mogućnosti isprobavanja preparata, nadamo se da će svaka žena uspeti da otkrije nešto novo.

Svaka naša gošća će imati priliku da sajam za žene iskoristi da uz pomoć stručnjaka pronađe idealnu kozmetiku za sebe. Kroz analizu tipa vaše kože, dermatolozi i kozmetičari će Vam preporučiti najbolji preparat koji možete sebi da priuštite po sajamskim cenama.
Kroz promociju kozmetičkih kuća imaćete priliku da dobijete uzorke krema, preparata i dekorativne kozmetike i same odlučite koja Vam najviše odgovara.

Na sajmu će biti predstavljeni novi trendovi u šminkanju uz profesionalne šminkere koji će Vam pomoći da osmislite svoj stil u šminkanju ili poboljšate postojeći.
Najnovije kolekcije šminke i renomirani proizvođači i distributeri biće tu da Vam ponude najbolje i najraznovrsnije proizvode, kako bi svaka dama pronašla nešto za sebe.

Nega kose je takođe jedan od bitnijih segmenata ženske lepote i brige o svom izgledu. Ispratićemo najnovije trendove u šišanju, oblikovanju kose i predstaviti Vam najmodernije frizure. Uz pomoć vrhunskih frizera, moći ćete besplatno da pronađete idealnu frizuru za vas ili saznate kako da svoju kosu negujete na najbolji mogući način. Takođe ćete moći da kupite profesionalnu kozmetiku za kosu po sajamskim cenama!

Kozmetički saloni će se predstavili svojom raznovrsnom ponudom koju stavljaju u službu Vaše nege! Anticelulit tretmani, uklanjanje ožiljaka i mladeža, saveti stručnjaka za rešavanje problema ili poboljšanje svog izgleda. Mogućnost ostvarivanja popusta i  besplatni tretmani u našim najboljim salonima za negu lica i tela ponudićemo i na našoj drugoj manifestaciji.

Generalni Sponzor:
Dove
Sponzori:
Frikombraun
DeLonghi

Šta Vas najviše interesuje na Lady fair-u?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...