Lady FAIR -Sajam za dame - Najbolje za nju!

Moda i lepota

Moda je uvek igrala veliku ulogu u razvoju svakog društva i predstavljala klasni status. Načela mode su novost, prolaznost i mašovnost, a ženska moda je promenljivija od muške i otuda nastaje termin ”sezonska garderoba”. Ženska moda brže se menja od muške ne samo u detaljima već i u osnovnim elementima. Fenomen mode svakodnevno utiče na naše živote iako toga često nismo svesni. Odeća i ostali modni predmeti pokazatelj su afiniteta, stava, ali i materijalnog statusa osobe. Svaki pojedinac učestvuje na neki način u stvaranju mode, ali moda doprinosi razvoju ličnosti svakog pojedinca.
 
10-og i 11-og septembra 2016. godine ispred shopping centra “Ušće”, predstaviće se izlagači vezani za modu i lepotu ženske populacije.
 
Lady Fair će ponuditi svojim gošćama mogućnost da na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno kao i da se posavetuju sa stručnjacima iz ove oblasti ukoliko imaju neke nedoumice prilikom izgradnje svog idealnog stila, kao i da po sajamskim cenama kupe proizvode velikog broja izlagača i još mnogo toga…
 
Modne revije, frizerski kutak, zdrava ishrana, nakit, sitni detalji koji ulepšavaju ženu, i ono što je Najbolje za nju je samo deo onoga u čemu će posetioci uživati na Lady Fair-u.
 
Stručnjaci i eminentne ordinacije plastične i rekonstruktivne hirurgije će takođe bili tu, da svojim znanjem i iskustvom pomognu svakoj gošći da reši svoje nedoumice.
 
Posetioci će moći da pogledaju i iskoriste promotivne akcije izlagača, upoznaju se sa najnovijim tehnološkim dostignućima i dobiju savete stručnjaka.
Generalni Sponzor:
Dove
Sponzori:
Frikombraun
DeLonghi

Šta Vas najviše interesuje na Lady fair-u?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...