Lady FAIR -Sajam za dame - Najbolje za nju!

Ljubav i sex

Ljubav i sex – svako od nas je bar jednom imao problem na ovom polju. Problemi obično nastaju zbog nedostatka komunikacije, pogrešnih očekivanja, nekog ličnog problema (poput depresije) ili manjka ljubavi u vezi. Postojanost i stabilnost braka u današnje vreme se sve više dovodi u pitanje. Svaki peti brak u Srbiji završava se razvodom, ukazuju podaci Zavoda za statistiku Srbije.

Posetioci sajma imaće priliku da razgovaraju sa poznatim seksolozima i psiholozima o problemima vezanim za ovu oblast. Kako pronaći ljubav svog života, siguran sex, prevencija od bolesti koje se prenose polnim odnosima, vantelesna oplodnja su samo neke od tema predavanja i dijaloga koje ćemo Vam omogućili. Institucije, organizacije i kompanije predstaviće proizvode i programe čiji je cilj unapređivanja individue, seksualnih i ljubavnih veza između dvoje ljudi.

Muškarci često imaju predrasude pa kažu da su žene loši vozači, da sve one žele samo decu, da im je najvažnije im je da se udaju. Nemaju pojma o sportu, boje se horor filmova, nisu racionalne, sve se kunu u „Seks i grad“, stalno su na dijeti, kućni poslovi su im u genima, za sve je kriv PMS, uvek dobro mirišu, ne znaju da voze…

Na drugom beogradskom Lady fair-u, koncipiranom kao sajam za žene organizovaće se veliki broj tribina sa ciljem razbijanja predrasuda koje postoje o ženama i tabu temama kao i o onome što je Najbolje za nju.

Ako niste znali odgovore na pitanja:

  • Kada se muškarci najčešće odlučuju na brak
  • Koje je idealno vreme i najbolja poza za pravljenje beba
  • Kakvog muškarca želite kraj sebe
  • Koje su njegove najvrelije erogene zone
  • Od kakvih žena muškarci beže
  • Tajne dobrog sex-a

…moći ćete da saznate u septembru 2018.godine ispred shopping centra “Ušće”.

Generalni Sponzor:
Dove
Sponzori:
Frikombraun
DeLonghi

Šta Vas najviše interesuje na Lady fair-u?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...