Lady FAIR -Sajam za dame - Najbolje za nju!

Kuća i dekor

Muško-ženski odnosi, stavovi i razmišljanja su najčešće različiti, a razlikuju se u svim sferama života. Iz tog razloga su se vremenom, kroz istoriju muško-ženskih odnosa, definisale oblasti kojom gospodare jedan ili drugi pol i najčešće ne zalaze na “teritoriju” onog drugog. Tako je uređenje doma, kuće ili stana, i celokupnog životnog prostora postalo polje kojim gospodari žena.

Muškarci su svojim lepšim polovinama, nekako prećutno prepustili ovaj deo ogranizacije života jer je žena senzitivnija, ima bolje oko za detalje i jako često mnogo bolji esteta od muškarca. Ukoliko ste želeli nešto da promenite ne samo na sebi već i u vašem domu, Lady Fair će Vam ponuditi Najbolje za nju!  Uz savete stručnjaka, možete da uredite Vaš dom po poslednjim modnim trendovima uz malo novca a puno stila.

Sajam za žene će Vam ponuditi sajamske popuste pri kupovini pribora za vašu kuću, kućnih aparata, kao i ostvarivanje povoljnosti prilikom kupovine i posle sajma. Želimo da Vam ponudimo mogućnost da nešto promenite, ukoliko želite ili poboljšate ono lepo što već imate ali i ponešto naučite o načinima uređenja, odnosno opremanja enterijera, bilo da je u pitanju uređenje stana, adaptacija stana, kuce, poslovni prostor različite namene, kancelarija, pa i vaše bašte, dvorišta, terase…

Generalni Sponzor:
Dove
Sponzori:
Frikombraun
DeLonghi

Šta Vas najviše interesuje na Lady fair-u?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...