Lady FAIR -Sajam za dame - Najbolje za nju!

Šta je LadyFair?

Svaka žena koja poseti Lady Fair – Sajam za žene ima jedinstvenu priliku da se bavi samo sobom i makar na dva dana zaboravi na sve ostale brige i obaveze!

Ideja organizatora je da napravi  vikend  u potpunosti posvećen samo ženi sa ciljem da se svaka gošća, makar dva dana godišnje, oseća kao prava dama. Garancija tome biće veliki broj izlagača i raznovrsna dešavanja, kako zabavnog, tako i edukativnog karaktera. Na jednom mestu, sve dame će imati priliku da isprobaju novu frizuru, šminku, nakit i možda baš ovde pronađu sebe u nekom novom svetlu. Pronađite svoj san, saznajte o najnovijim trendovima iz oblasti zdravlja, lepote, stila života… pronađite sve Najbolje za nju!

Spoljašnji izgled nije odlučujući faktor za lepotu žene. Zdravlje i lepota dolaze iznutra i sve više žena se danas okreće izgradnji sebe i očuvanju svog zdravog tela i duha. Ova sveobuhvatna manifestacija nudi sve što je potrebno ženi na jednom mestu. Sajamski popusti, saveti stručnjaka u svim oblastima koje se tiču žene, druženje sa poznatim ličnostima, nagradne igre, razgovori sa poznatim seksolozima, modne revije, upoznavanje sa novim trendovima u kozmetici, modi, opremanju kuće ili stana, samo su neke od oblasti u kojima će dame moći da uživaju na Lady Fair-u. Pored osnovnih, kategorije u kojima će dame moći da pronađu svoje interesovanje  su  glamur, zabava, putovanja, astrologija, kultura, shopping…

 Organizator Lady Fair-a, smatrajući ovu oblast kao veoma bitnu, potrudiće se da pruži svakoj ženi priliku da se informiše, edukuje ili potraži pomoć u organizacijama koje se bave ovom temom.

Generalni Sponzor:
Dove
Sponzori:
Frikombraun
DeLonghi

Šta Vas najviše interesuje na Lady fair-u?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...