skip to Main Content

LADY FAIR by Love beauty AND planet

LADY FAIR održaće se 14. i 15. septembra na platou ispred Shopping centra UŠĆE. Uz BESPLATAN ULAZ i veliki broj izlagača koji će predstaviti svoje proizvode i usluge, dame će moći da uživaju i u brojnim iznenađenjima i poklonima koji ih očekuju na ovoj manifestaciji.

Na jednom mestu biće predstavljeno sve ono što je potrebno nežnijem polu: nega lica i tela, wellness i zdravlje, moda i lepota, dok će izlagači svojom ponudom i raznolikim sadržajem privući pažnju velikog broja posetiteljki.

Dame će na sajmu moći da dobiju i informacije i savete o zdravoj ishrani, kozmetičkim preparatima, parfemima, dok će one najsrećnije imati priliku da osvoje nagrade i poklone koje su pripremili izlagači specijalno za “Dan žena”. Na štandovima izlagača dame će moći da se upoznaju i sa predstojećim trendovima u kozmetici, a ujedno i da isprobaju novu šminku, nakit, kao i proizvode za zdravu ishranu.

Organizatori zajedno sa sponzorom manifestacije – LOVE beauty AND planet pripremaju odličnu zabavu za sve dame koje nas budu posetile ispred Shopping centra UŠĆE.

VIDIMO SE !!!

Vaš Lady Fair

Back To Top